
تمدید مهلت اعتراض به اوراق مالیاتی
اکتبر 13, 2023مسیر حسابدار شدن چگونه است؟ یکی از شغل های جذاب و دارای بازار کار مناسب ، حسابداری میباشد از این رو هر ساله متقاضیان زیادی برای ورود و آموزش رشته حسابداری وجود دارد.
اینکه چرا حسابدار شوید یا اینکه چرا از بین این همه رشته می خواهید حسابداری را به عنوان یک رشته در دانشگاه و یک شغل در اینده انتخاب کنیم دغدغه بسیاری از داوطلبان می باشد.
بازار کار یک حسابدار در ایران

هم اکنون کار حسابداری در ایران و سایر کشورها بازار کار خوبی دارد و شرکت ها و موسسات نیازمند حسابداران ماهر ، با تجربه و با مسئولیت هستند.
چنانچه یک حسابدار با علم و اگاهی و اشتیاق این رشته را انتخاب کند و با برنامه ریزی های مدون و درست در این راه قدم بردارد می تواند به موفیقیت ها و در آمد های بالایی در این حرفه برسد .
در هر نوع از شرایط اقتصادی ، چه رکود باشد و چه در اوج شکوفایی اقتصادی، حسابداری که از توانایی مناسب و سواد تخصصی بالایی برخوردار باشد بیکار نیست و افرادی که در این زمینه هنوز جویای کار هستند بدون شک از تخصص لازم و کافی در این زمینه برخوردار نیستند. خدمات یک حسابدار کارکشته بسیار متنوع و گسترده میباشد که کمک میکند فردی با تجربیات مناسب خدمات گسترده ای را بتواند به شرکت ها ارائه دهد.
آیا همه کارفرمایان نیاز به حسابدار دارند؟
چگونه حسابدار شویم؟
شاید جواب این سوال ساده بنظر برسد، رفتن به این رشته از طریق هنرستان یا انتخاب رشته حسابداری در دانشگاه. اما این اولین قدم است ، لازم به ذکر است حسابداری به دلیل اینکه باز کار خوبی دارد یکی از پر طرفدار ترین رشتها به حساب می آید.
سالایانه هزاران نفر وارد این رشته می شوند، اما کم نیستند فارغ التحصیلانی که هنوز موفق به پیدا کردن شغل مناسبی نشدند، این در صورتی است که بیشترین آگهی های استخدامی در سایت ها متعلق به شغل حسابدار است.
دلیل این امر این است که ما نقشه راه را درست طی نکرده ایم ، یا اصلا نمی دانیم برای اینکه حسابدار شویم باید از کجا شروع کنیم و چگونه این مسیر را طی کنیم تا یه بهترین جایگاه شغلی برسیم .

موقعیت های شغلی مرتبط با حسابداری
رای اینکه بتوانیم به درستی مسیر خود را انتخاب کنیم، ابتدا باید سمت های مختلفی که در این رشته وجود دارد را بشناسیم و مشخص کنیم که برای رسیدن به این شغل چه مهارت هایی نیاز داریم.
در ذیل سمت هایی که بعد از فارغ التحصیل شدن از رشته حسابداری وجود دارد را برسی میکنیم :
- کمک حسابدار
- حسابدار تمام وقت
- حسابدار پاره وقت
- سرپرست حسابدرای
- مدیر مالی
- حسابدار مستقل
- مشاوره مالیاتی
- خدمات مالیاتی
- وکیل مالیاتی
- مدرس مالیات
حسابدار خوب کیست؟
حسابداری در هر کسب و کاری نقش حساس و مهمی دارد و کوچکترین اشتباه و خطای یک حسابدار می تواند ضرر های مالی بسیاری را به شرکت تحمیل کند و برعکس درایت و مهارت یک حسابدار می تواند سهم بالایی در رشد مجموعه و حذف هزینه های زائد و افزایش ثروت صاحبان سهام داشته باشد.
یک حسابدار خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ بهتر است پاسخ این سوال را از دید یک کار فرما برسی کنیم.
کمک به پیشرفت شرکت
از نظر کارفرما بهترین حسابدار کسی است که بتواند به او در رشد و پیشرفت مجموعه و همچنی ممانعت از حدر رفت سرمایه های شرکت و افزایش ثروت کمک کند.
توانایی های فردی حسابدار
برای تحقق بخشیدن به این هدف حسابدار خوب در واقع می بایست علاوه بر دارا بودن یکسری مهارت های تخصصی ، دارای مهارت های عمومی نیز باشد که مدیریت را جهت رسیدن به اهداف سوق دهد که مهارت های عمومی مجموعه را یاری می کند که شامل موارد زیر است.
- دقت و تمرکز بالا
- صداقت
- خلاقیت
- اعتماد بنفس
- توانایی انجام کارهای گروهی
- دانش مربوط به صنعت
تاثیر استفاده از حسابدار توانا در شرکت ها
حسابداری برای هر شرکتی، صرف نظر از اندازه یا مقیاس آن، اهمیت بسیار بالایی دارد و پیامدهای عمیقی برای شرکت ها دارد. این افراد به عنوان ستون فقرات مدیریت مالی عمل می کنند و بینش هایی را در مورد سلامت اقتصادی، عملکرد و دوام شرکت ارائه می دهند.
شیوههای حسابداری دقیق، کسبوکارها را قادر میسازد تا درآمد، هزینهها و داراییها را با دقت پیگیری کنند و تصمیمگیری آگاهانه توسط مدیریت و ذینفعان را تسهیل کند. علاوه بر این، انطباق با الزامات قانونی و مقرراتی، تقویت اعتماد و اعتبار در بین سرمایه گذاران، طلبکاران و شرکا را تضمین می کند.
در نهایت، حسابداری موثر شرکت ها را قادر می سازد تا تخصیص منابع را بهینه کنند، زمینه های رشد را شناسایی کنند، و چالش ها را با انعطاف پذیری هدایت کنند و به موفقیت پایدار در چشم انداز کسب و کار پویا کمک کنند.